TOPPLISTA APRIL

1
En andra chans Ny
Jojo Moyes

Sista delen i den oerhört populära Livet efter dig-trilogin!

2
Liten tvåa med potential Ny
Camilla Davidsson

Sofia har en snygg pojkvän, ett bra jobb och en tvåa med renoveringsbehov. När hantverkaren Arvid dyker upp blir Sofia irriterad på hans bestämda åsikter om allt. Dessutom känns det som om han ser henne på ett sätt som ingen annan gör. När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i hennes polerade fasad.

3
En helt vanlig familj Ny
Mattias Edvardsson

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en villa utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag anklagas Stella för mord. Vi får följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände.

4
Falco Ny
Mons Kallentoft & Anna Karolina

En tonårsflicka utför ett terrordåd i Stockholms tunnelbana. Är hon en ensam galning eller har hon agerat på någons order? En polis hittas kort därpå brutalt mördad. Han var hanterare för en infiltratör som nu kräver kriminalinspektör Zack Herry som kontaktperson.

5
Blå längtan Ny
Elisabet Nemert

Två barn föds samma dag, den 12 februari 1950. Naomi i Nigeria, Pia i Sverige. De förs samman av ödet. En berättelse om människors lika värde och en värld i förändring. Naomis och Pias oförutsägbara livsresor rymmer såväl sorg och glädje som dramatik och kärlek, och som en röd tråd löper deras starka vänskap.

6
Silvervägen
Stina Jackson

En stämningsfull psykologisk spänningsroman. Med den lilla orten som fond, där alla känner alla, utvecklar sig ett drama om att aldrig ge upp, om att orka vara stark när det är som mörkas.

7
Hon tackade gudarna
Jussi Adler-Olsen

Peter de Boers är en välbärgad och cynisk affärsman. När den irakiska säkerhetstjänsten ber Peter att ställa till en skandal för ett stort bensinbolag och hotar att avslöja hans dunkla förflutna, känner Peter sig tvungen att ta uppdraget. Plötsligt är han insnärjd i ett livsfarligt spel.

8
En fråga om tro Ny
Donna Leon

Kommissarie Guido Brunetti drömmer om att fly från Venedigs turisthorder. Men en gammal vän misstänker att rättegångar systematiskt förhalas och just när semestern är inom räckhåll sker ett brutalt mord, så kommissarie Brunetti tvingas stanna i den kokheta staden för att lösa fallet.

9
Hjärnstark
Anders Hansen

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns. 

10
Bara du
Ninni Schulman

Pål, som jobbar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana, träffar Iris, som är frilansande formgivare. De tillbringar alltmer tid tillsammans och försakar allt annat. Till slut börjar vännerna undra om allt verkligen är som det ska. Det är det inte.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se