TOPPLISTA MAJ

1
Där kräftorna sjunger Ny
Delia Owens

Den internationella succén, nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris.

2
Vid min sida Ny
Sheila O'Flanagan

Dominique har levt sitt liv i en bubbla som fru till den framgångsrika Brendan Delahaye men när hanplötsligt försvinner måste Dominique kämpa sig tillbaka, Hon utvecklas till en stark och lycklig kvinna. Men då dyker Brendan plötsligt upp igen.

3
Vingar av silver Ny
Camilla Läckberg

Uppföljaren till succéromanen ”En bur av guld” är här – ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap.

4
Änkorna Ny
Pascal Engman

En polis hittas mördad på Gärdet och bara minuter från brottsplatsen upptäcks ytterligare ett offer, en okänd ung kvinna. Dubbelmordet leder polisinspektör Vanessa Frank in på en snårig utredning som visar sig bli mer personlig än hon kunnat ana. När spåren allt eftersom börjar peka mot IS är skräcken ett faktum. 

5
Dödslistan Ny
Anna Jansson

Misstänkta våldtäktsmän och sexförbrytare faller offer för en mördare. En av männen som våldtagit Maria Werns kollega Jarita går fri, men det hade varit säkrare för honom att sitta fängslad. Maria får förstärkning på stationen i form av Ragnarsson från rikskrim och hon börjar misstänka att han kan vara inblandad.

6
Ett minnesvärt frieri
Julia Quinn

Femte fristående delen i serien om familjen Bridgerton i 1800-talets England. Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare.

7
Goda grannar Ny
Mattias Edvardsson

Micke och Bianca flyttar till ett idylliskt villakvarter. Men snart kommer en känsla av obehag smygande. När Bianca blir påkörd utanför sitt hus verkar det röra sig om en tragisk olycka men tvivlet växer bland polisen och i kvarteret. Micke har alltid trott på rättvisan. Men vad händer när den enda utvägen tycks vara att ta lagen i egna händer?

8
Hjärtats minnen
Jan-Philipp Sendker

Den efterlängtade uppföljaren till världssuccén ”Konsten att höra hjärtslag” och den avslutande delen i Sendkers älskade Burma-trilogi.

9
Pojken som följde med sin far till Auschwitz Ny
Jeremy Dronfield

1939, i Wien, greps Gustav Kleinmann av SS. Tillsammans med sin son Fritz skickades han till lägret Buchenwald. När Gustav ska förflyttas till Auschwitz - en säker dödsdom vägrar Fritz lämna hans sida. Det som håller dem vid liv genom fasorna och lidandet är kärleken mellan far och son.

10
Förmörkelsen Ny
Karin Fossum

Ett klaustrofobiskt äktenskapsdrama och en mästerlig psykologisk kriminalroman.Ett gift par checkar in på hotell med sin 15 månader gamla son. Nästa morgon har pojken dött sedan han fallit från hotellrummets balkong på sjunde våningen. Kommissarie Konrad Sejer kopplas in för att utreda vad som hänt. Föräldrarna skyller på varandra. I brist på bevis blir båda frikända, men Sejer kan inte släppa fallet.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se