TOPPLISTA JULI

1
Tillbaka till den lilla ön i havet Ny
Jenny Colgan

Uppföljare till Sommar på den lilla ön i havet. Vi får fortsätta följa Flora och allt som händer på den lilla ön utanför Skottlands kust.

2
En sommar i Devon Ny
Lucy Diamond

En varm feelgoodroman med alla klassiska Diamond-ingredienser: familjetrubbel, kärlek och underbara miljöer.

3
Bokcirkeln vid världens ände Ny
Frida Skybäck

En charmig och hoppfull historia om hur kärlek, vänskap och en bokcirkel kan läka gamla sår och hjälpa någon att börja om på nytt.

4
Factfulness
Hans & Ola Rosling

I Factfulness visar Hans Rosling, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund varför vi ständigt missförstår världens utveckling, och vad vi kan göra för att rätta till våra missuppfattningar.

5
En bur av guld
Camilla Läckberg

Faye har en perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten jagar henne och hon känner sig som en fånge i en gyllene bur. För Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld och hon bestämmer sig för att hämnas.

6
Broder Jakob
Emelie Schepp

Broder Jakob är en kriminalroman om att tvingas möta sitt eget, våldsamma förflutna. Om syskonskap, relationer och försoning. Det är den femte boken i serien om åklagare Jana Berzelius.

7
Skamvrån
Sofie Sarenbrant

Skamvrån är den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. På ett unikt sätt skildras akuta samtidsfrågor som psykisk ohälsa och självmord.

8
Nio främlingar Ny
Liane Moriarty

Nio främlingar anländer till Tranquillum House för att njuta och ta det lugnt men inser att de omöjligt kan klara de okonventionella utmaningar de ställs inför utan varandras hjälp. En roman om vad människor är beredda att göra för att läka, försonas och nå sina drömmar.

9
Hälsa på recept Ny
Anders Hansen & CJ Sundberg

Dagens forskning visar tydligt att regelbunden träning är en mirakelkur som inte bara gör att du går ner i vikt och får bättre kondition och styrka. Läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundberg presenterar allt du behöver veta om den senaste vetenskapen kring träning och hälsa.

10
Främlingen från Cornwall
Liz Fenwick

När hennes nittiotvååriga farmor Jaunty drabbas av sjukdom och blir för klen för att leva ensam, flyttar Gabriella Blythe in hos henne i den avlägset belägna stugan vid havsviken Frenchman's Creek i Cornwall för att hjälpa till.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se