TOPPLISTA DECEMBER

1
Kvinnan i fönstret Ny
A.J. Finn

Anna Fox lever isolerad i sin lägenhet i New York. Om dagarna dricker hon vin och spionerar på grannarna. En dag flyttar familjen Russell in i huset mittemot. Så en kväll blir Anna vittne till nåt hon inte borde ha sett. Vad var det hon såg?

2
Vågornas viskningar Ny
Tamara McKinley

Christy har alltid drömt om att resa från hemmet i Tasmanien till den vackra ön Skye där hon föddes. Nu, när hon är 65 år, har hon bestämt sig. Med sig har hon sin dotter Anne och sitt barnbarn Kathryn, men ingen av dem känner till Christys mörka förflutna.

3
Sanningen Ny
Harlan Coben

Före detta stridspiloten Maya ser en otänkbar bild fångas av babykameran medan hon är på jobbet: hennes tvååriga dotter leker med Mayas man Joe, som blivit brutalt mördad två veckor tidigare. Kan du tro på allt du ser?

4
Omgiven av idioter
Thomas Erikson

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Med vetenskapliga grund och genom vardagens möten ger den dig konkreta hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikationsstilar.

5
Bortom varje rimligt tvivel Ny
Malin Persson Giolito

När advokat Sophia Weber bestämmer sig för att hjälpa Stig Ahlin är det för att hon upptäckt avgörande brister i mordutredningen. Men att Sophia gör sitt yttersta för att få sin klient frikänd väcker mångas avsky. Och ju mer hon får veta, desto svårare blir hennes arbete. Vad är hennes klient för man egentligen? Vad har han gjort?

6
Kidnapparen
Nora Roberts

För tjugofem år sedan försvann tonåriga Alice Bodine. En dag hittas en medtagen och misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Det visar sig vara Alice. I åratal har hon varit i klorna på en kidnappare – en man som fortfarande är på fri fot.

7
1793
Niklas Natt och Dag

En makaber historisk mordhistoria som utspelar sig på 1700-talet.

8
Sjusiffrigt Ny
Anna Karolina

En sen kväll kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är väl förberedda, synkade och stenhårda. Ingenting kan gå fel. Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott. Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhus där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient. Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna.

9
Mamma sa att jag inte fick berätta Ny
Cathy Glass

En sann historia om sjuårige Reece. Pojkens aggressiva och utagerande beteende har gjort att han trots sin låga ålder blivit avstängd från skolan och fått byta fosterhem flera gånger. När den mörkaste av familjens hemligheter avslöjas så blir Reeces beteende plötsligt begripligt och han kan börja återuppbygga sitt liv.

10
Jag kommer hem till jul Ny
Joanna Bolouri

Emily har den perfekta pojkvännen, Robert, och har bestämt sig för att presentera honom för familjen, men en vecka innan julafton gör Robert slut. Emily får en idé, och med hjälp av en månads hyra lyckas hon övertala sin granne Evan att låtsas vara Robert.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se