SVENSKA NYHETER AUGUSTI

Dockorna
Katarina Wennstam

Den kände författaren Julian Gross bjuder på 50-årsfest men morgonen därpå hittas han död på Söder Mälarstrand. Charlotta Lugn tar sig an fallet och snart leder spåren henne tillbaka till en annan tid, när hon var en mindre erfaren polis och lagstiftningen såg annorlunda ut.

Din stora kärlek
Liane Moriarty

Hypnoterapeuten Ellen O’Farrell är nöjd med allt förutom sitt kärleksliv. Först när Ellen lär känna Patrick vågar hon försiktigt tro på framtiden. Men så en kväll säger han att det är något han måste berätta.

Det sista brevet
Cecelia Ahern

För alla fans av PS: jag älskar dig, här kommer den efterlängtade uppföljaren!

Omgiven av motgångar
Thomas Erikson

Thomas Erikson tar ett helhetsgrepp om motgångar av olika slag: problem på jobbet, i familjen, ekonomin, kärlekstrubbel, galna grannar… Helt enkelt när livet känns som en enda lång uppförsbacke. Som vanligt ringar Thomas in prövningarna så att vi känner oss träffade.

Kanske den här gången
Jill Mansell

Rolig, romantisk och riktigt hjärtevärmande feel-goodroman som utspelar sig i den lilla pittoreska byn Goosebrook i Cotswolds.

Blod säljer
Stephen King

Skräckmästaren Stephen King har alltid briljerat som novellförfattare, och återvänder här till genren och till några av sina klassiska teman: ondska, galenskap och skrivkrampens plågor.

Djupa sår
Cathy Glass

Dawn var den första flickan Cathy Glass var fosterförälder till. Första intrycket var att Dawn var en rar och välbalanserad tjej, men det var bara en fasad hon visade upp för att dölja en barndom så traumatisk att hon inte ens kom ihåg den.

Vedergällningen
Lotta Lundh

En man hittas mördad i sjön Fryken. Kriminalkommissarie Erik Ljung ansvarar för utredningen. En kort tid senare försvinner en man med anknytningar till den mördade. Hänger de två händelserna ihop och i sådana fall hur? Snart visar det sig att en seriemördare härjar i lilla Sunne.

Ghettobröder
Sammy Jeridi

Leon, ägare till det ljusskygga företaget Ghettosäljarna, tar ett uppdrag - att hitta den försvunna miljonärsdottern Julia Falk. Han kommer något fruktansvärt på spåren, en mystisk organisation som är beredd att döda för att bevara sina hemligheter.

Frivillig i Auschwitz
Jack Fairweather

Vad får en man att frivilligt låta sig deporteras till nazisternas mest ökända förintelseläger? Detta är den osannolika berättelsen om en av andra världskrigets okända hjältar. En man som mot alla odds lyckades skapa en underjordisk armé inne i lägret, och smuggla ut information om nazisternas illgärningar till de allierade. Tyvärr lyssnade inte omvärlden förrän det var försent.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se