SVENSKA NYHETER OKTOBER

1794
Niklas Natt och Dag

I den andra delen i Niklas Natt och Dags ”Bellman noir”-trilogi, får vi åter följa Mickel Cardell och Anna Stina Knapp och den myllrande och ruttnande värld som är deras, där vad lite som återstår av den gustavianska ärans prakt är statt i sönderfall.

En annan tid
Lee Child

Jack Reacher är tillbaka. Den här gången ger han sig i kast med sin pappas förflutna och upplösningen är den mest hårresande och blodisande hittills.

Mellan djävulen och havet
Maria Adolfsson

Världsartisten Luna försvinner när hon befinner sig i Doggerland. Samtidigt faller ännu en kvinna offer för en våldsman. Kriminalinspektör Karen Eiken Hornby ställs inför val som innebär skillnaden mellan liv och död både för hennes egen och för andras del.

Under nio nätter
Denise Rudberg

Nionde boken i den populära serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff

Himmel över Alaska
Kristin Hannah

”Himmel över Alaska” är en berättelse om att växa upp under hårda prövningar, men också om att hitta hem och om kärleken som övervinner allt.

Klar himmel
Kristin Fägerskjöld

Klar himmel är en gripande roman om kärlek, sorg och vänskap och hur tre kvinnors liv oåterkalleligen förändras av kriget.

PS från Paris
Marc Levy

Mia behöver en paus från sin otrogne filmstjärna till man. Hon flyr till Paris. Där hoppas hon kunna undgå paparazzi med hjälp av en ny frisyr och ett jobb som servitris på Daisys restaurang i Montmartre. Paul är amerikansk författare som flyttat till Paris för att skriva i lugn och ro. Men när en vän lurar iväg honom på en dejt med Mia blir det snart komplicerat.

5 am Club
Robin Sharma

Under morgonens första timma kan du lägga grunden för ett hälsosammare, mindre stressigt och mer framgångsrikt liv. Ledarskapscoachen Robin Sharma började utveckla sitt revolutionerande koncept för drygt 20 år sedan. Sedan dess har hans 5 AM-metod hjälpt otaliga människor världen över att öka sin produktivitet och finna lugn och fokus.

Ett litet steg på vägen
Jenny Fagerlund

Ett litet steg på vägen är en varm, charmig och höstmysig feelgoodroman som doftar av multnande löv, bär och tefyllda termosar.

Kom i min famn
Caroline Eriksson

Thomas kontaktas av en främling som avslöjar något som får hela hans värld att vändas upp och ner. Samtalsterapeuten Simone Boman får ett uppdrag på företaget där Thomas arbetar men får svårt att hålla den professionella distansen mot honom. Snart är hon indragen i något mycket större och mörkare än hon någonsin kunnat förutse.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se