SVENSKA NYHETER APRIL

Vid min sida
Sheila O'Flanagan

Dominique har levt sitt liv i en bubbla som fru till den framgångsrika Brendan Delahaye men när hanplötsligt försvinner måste Dominique kämpa sig tillbaka, Hon utvecklas till en stark och lycklig kvinna. Men då dyker Brendan plötsligt upp igen.

Vingar av silver
Camilla Läckberg

Uppföljaren till succéromanen ”En bur av guld” är här – ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap.

Änkorna
Pascal Engman

En polis hittas mördad på Gärdet och bara minuter från brottsplatsen upptäcks ytterligare ett offer, en okänd ung kvinna. Dubbelmordet leder polisinspektör Vanessa Frank in på en snårig utredning som visar sig bli mer personlig än hon kunnat ana. När spåren allt eftersom börjar peka mot IS är skräcken ett faktum. 

Dödslistan
Anna Jansson

Misstänkta våldtäktsmän och sexförbrytare faller offer för en mördare. En av männen som våldtagit Maria Werns kollega Jarita går fri, men det hade varit säkrare för honom att sitta fängslad. Maria får förstärkning på stationen i form av Ragnarsson från rikskrim och hon börjar misstänka att han kan vara inblandad.

Goda grannar
Mattias Edvardsson

Micke och Bianca flyttar till ett idylliskt villakvarter. Men snart kommer en känsla av obehag smygande. När Bianca blir påkörd utanför sitt hus verkar det röra sig om en tragisk olycka men tvivlet växer bland polisen och i kvarteret. Micke har alltid trott på rättvisan. Men vad händer när den enda utvägen tycks vara att ta lagen i egna händer?

Förmörkelsen
Karin Fossum

 

Ett klaustrofobiskt äktenskapsdrama och en mästerlig psykologisk kriminalroman.
Ett gift par checkar in på hotell med sin 15 månader gamla son. Nästa morgon har pojken dött sedan han fallit från hotellrummets balkong på sjunde våningen. Kommissarie Konrad Sejer kopplas in för att utreda vad som hänt. Föräldrarna skyller på varandra. I brist på bevis blir båda frikända, men Sejer kan inte släppa fallet.

Ett klaustrofobiskt äktenskapsdrama och en mästerlig psykologisk kriminalroman.Ett gift par checkar in på hotell med sin 15 månader gamla son. Nästa morgon har pojken dött sedan han fallit från hotellrummets balkong på sjunde våningen. Kommissarie Konrad Sejer kopplas in för att utreda vad som hänt. Föräldrarna skyller på varandra. I brist på bevis blir båda frikända, men Sejer kan inte släppa fallet.

Ciderträdgården
Veronica Henry

 

Doften av äpplen och daggvått gräs, ljudet av fågelsång och en avlägsen traktor.
På Dragonfly Farm bor familjen Melchior och ärkerivalerna, familjen Culbone bor på andra sidan floden. Livet styrs av årstiderna och av cidertillverkningen. När Matthew Melchior dör avslöjas att en tredjedel av Dragonfly Farm har testamenterats till en fullkomlig främling, Gabriel Culbone, som inte har en aning om varför han får ärva.

Doften av äpplen och daggvått gräs, ljudet av fågelsång och en avlägsen traktor.På Dragonfly Farm bor familjen Melchior och ärkerivalerna, familjen Culbone bor på andra sidan floden. Livet styrs av årstiderna och av cidertillverkningen. När Matthew Melchior dör avslöjas att en tredjedel av Dragonfly Farm har testamenterats till en fullkomlig främling, Gabriel Culbone, som inte har en aning om varför han får ärva.

Kastvindar
Buthler & Grimwalker

Alex Storm har blivit kriminell mot sin vilja. Jessica Storm är skyldig till mord.  Ledaren för Hongkong-triaden planerar att ta över all narkotikahandel i Europa och anlitar Alex Storm. För att han inte ska svika skickas en torped till Sverige. Samtidigt dras snaran åt kring Alex och Jessica när Nina Trygg på Säpo tar upp jakten på den som mördade hennes man.

Führerns barnmorska
Mandy Robotham

Barnmorskan Anke Hoff hamnar i koncentrationsläger. Där gör hon vad hon kan för att de judiska mödrarna ska minnas sina nyfödda barn efter att de avrättats. Ryktet om hennes skicklighet sprider sig och när Führern väntar en arvinge får hon ansvara för Eva Braun som hålls gömd i bergen, men värst av allt är att hennes hjärta börjar slå för SS-officeren som är satt att övervaka henne.

Flickan i skogen
Sam Lloyd

Elissa är tretton år när hon kidnappas och vaknar upp i en håla, djupt inne i skogen. Hennes kidnappares beteende blir allt mer oförutsägbart. Elijah är en pojke som hittar Elissa. Men Elijah vägrar att ringa polisen. Han är glad över att äntligen ha fått en vän. Och han vet hur det här kan sluta. Elissa är inte den första flickan han har hittat fången i skogen.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se