SVENSKA NYHETER JULI

Jamåhonleva
Anders Roslund

Anders Roslunds nya thriller är en gastkramande berättelse om hämnd och förräderi när det förflutna under tre ödesdigra dagar exploderar i vår tid.

Dotter saknad
Anna Jansson

Första delen i en ny deckarserie. En berättelse om en förälders värsta mardröm. Det är också en historia om vad som kan ske med ett försummat barn när verkligheten blivit outhärdlig, och om vanföreställningar som får livsfarliga konsekvenser.

Bara lite till
Simona Ahrnstedt

En feelgood-romance om att finna sig själv, på en plats där man inte alls passar in. En fristående roman med den unika mix som kännetecknar Simona Ahrnstedt – humor, kärlek, samhällsengagemang och karaktärer som berör.

Mörk och helig natt
Michael Connelly

När Renée Ballard kommer in till stationen efter ännu ett nattskift påträffar hon inspektören Harry Bosch, som jobbar med ett olöst mordfall. Ballard bestämmer sig för att hjälpa Bosch att ta fast mördaren. Till vilket pris som helst.

Albino
Mons Kallentoft & Anna Karolina

Den sjätte fristående delen i Herkulesserien, baseras löst på myten om Herkules sjunde stordåd: jakten på den vita tjuren. Genom att smälta samman då- och nutid och kombinera våldsamma actionscener med känslomässiga reflektioner skapas ett unikt kriminaldrama med ett rått Stockholm som fond.

Välkommen till Flanagans
Åsa Hellberg

Ny romanserie med drama, kärlek och intriger. På hotell Flanagans möts 1960-talets jetset, aristokrater och affärsmän, och att inte få en inbjudan till Lindas Lansings mytomspunna fester är en katastrof. Men Linda är från början en enkel flicka från Fjällbacka, och hennes intrigerande kusiner anser att hon borde sälja hotellet till dem och återvända till Sverige.

Och eken står där än
Sofia Lundberg

En gripande roman om saknad, skuld och stark vänskap – men också om att hitta tillbaka till sig själv efter en destruktiv relation.

Resten av allt är vårt
Emma Hamberg

Emma Hamberg berättar om ett omtumlande år i sitt liv. Hennes vänner, barn, exman och den där killen som hon mötte i Paris. Hur kärlek förändras, tänds, slocknar, slår till med galen kraft och räddar (hennes) värld.

Korta svar på stora frågor
Stephen Hawking

Hawking gör bokslut genom att ta sig an de största frågorna i vår tid, och presenterar sina svar på ett sätt som alla kan förstå. Hawking själv var djupt involverad i arbetet och efter hans bortgång har dottern Lucy Hawking tagit vid i arbetet.

Mister
E L James

Succéförfattaren till bästsäljande Femtio nyanser-trilogin, kommer här med en ny roman, med nya huvudpersoner, men självklart riktigt mycket romance.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se