SVENSKA NYHETER JUNI

Den lilla bokhandeln i hamnen
Jenny Colgan

Zoe vill skapa ett nytt liv åt sig själv och sin son. Hon tar jobb som barnskötare åt en familj i de skotska högländerna. Barnen lever rövare vid vackra Loch Ness men Zoe låter sig inte skrämmas. Det är dessutom en bonus att hon kan hjälpa till med bokbussen.

Vargasommar
Hans Rosenfeldt

En död varg. En våldsam knarkuppgörelse. En kvinnlig lönnmördare av sällan skådat slag. På bara några dagar vänds tillvaron upp och ner för Haparandapolisen Hannah Wester.

En nästan perfekt semester
Lucy Diamond

Drottningen av Beach Reads är tillbaka med den perfekta semesterläsningen om nya vänskaper, gamla hemligheter och spirande kärlek.

På fiendens mark
Lee Child

Jack Reacher hjälper en äldre man som håller på att bli rånad. Mannen verkar ha problem men avböjer Reachers erbjudande om hjälp. Vilken hållhake har de krigande gängen i staden på gamlingen? En sak är säker. Oddsen är bättre med Reacher med i matchen.

Bokskåpets hemlighet
Frida Skybäck

I ett gammalt bokskåp i mormors stuga hittar Rebecka en dagbok och en samling brev från 1940-talet och det visar sig att hennes familjehistoria är mer komplicerad än hon trott. Vad är det för mörka hemligheter som hennes älskade mormor Anna har dolt under alla dessa år? Rebecka läser andaktsfullt och inser att hon inte är den enda som behöver försonas med sitt förflutna. Men finns det fortfarande tid nog för familjen att hitta tillbaka till varandra?

Livräddaren
Olséni & Hansen

Livräddaren är den sjätte och fristående delen i den humoristiska deckarserien MORD I FALSTERBO. En humoristisk deckare om opålitliga pensionärer, en uppblåst livräddare och en församling på väg käpprätt åt helvete.

Mörkläggningen
David Baldacci

FBI-agenten Amos Decker ska tillsammans med kollegan Alex lösa ett mord i en liten oljestad i North Dakota. Löftet om snabba pengar har lockat till sig hänsynslösa storföretag, korrupta tjänstemän och brottslingar. När de börjar gräva i mordoffrets förflutna kommer de något stort på spåren. Under marken vilar mörka hemligheter och det finns personer som inte drar sig för att döda en FBI-agent för att sanningen inte ska komma fram.

En oförglömlig kyss
Julia Quinn

Ungkarlen Gareth St. Clair vägrar acceptera den brud fadern valt åt honom och då hotas hans arv. Gareths enda hopp är ett testamente skrivet på italienska. Hyacinth Bridgerton är karismatisk och dessutom kan hon italienska. När Gareth berättar om sin konflikt erbjuder hon honom hjälp. Vad ingen av dem räknat med är att få uppleva sitt livs mest perfekta kyss.

Goda rån är dyra
Catharina Ingelman-Sundberg

Efter en dråplig stöldkupp i Stockholm fattar polisen misstankar, och pensionärsligan flyr ut på landet. Under resan gör de nedslående upptäckter. Matöppet har stängt – för gott. Bensinmacken är nedlagd. Och internetuppkopplingen funkar inte … Nu är goda råd dyra. Snabbt organiseras Operation Rädda Landsbygden.

En trygg hamn
Nora Roberts

Phillip Quinn har satsat på karriären och lämnat uppväxten på gatan bakom sig. Men en blick på yngsta adoptivbrodern Seth räcker för att han ska bli påmind om den han en gång var. När forskaren Sybill Griffin dyker upp i staden blir Phillip omedelbart fascinerad. Men Sybill bär på en hemlighet som hotar det liv som bröderna Quinn har byggt upp för sig själva.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se