SVENSKA NYHETER AUGUSTI

Den andra dödssynden
Jan Guillou

Den nionde delen i romansviten Det stora århundradet. Nu är vi framme på 80-talet.

Vargen
Katarina Wennstam

Katarina Wennstam berättar om ett samhälle där rättvisan gör skillnad på män och kvinnor, och där den mediala cirkusen utnyttjar spektakulära brott för att skapa maximalt intresse. En dag kommer vargen, men lyssnar någon på varningarna?

Flickan i brevet
Emily Gunnis

Boken skildrar den katolska kyrkans Magdalenatvätterier där unga kvinnor under slavliknande tillstånd hölls fångna och undan samhällets blickar. När dessa historier nystades upp för ett antal år sedan var chocken stor i England och Irland.

Institutet
Stephen King

Luke Ellis har en extrem begåvning och en märklig påverkan på sin omgivning varje gång han blir riktigt upprörd. Det Luke inte vet är att någon haft ögonen på honom och hans talang. En natt blir han kidnappad och flugen till Institutet. Där utnyttjas tillfångatagna barn med ovanliga förmågor som brickor i ett farligt globalt spel.

Heder utan samvete
Tom Clancy

Den senaste boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys bästsäljare är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens spionskandaler och nyheter om manipulerade videoklipp.

Omgiven av dåliga chefer
Thomas Erikson

Här får du lära dig att handskas med de mest hopplösa chefer du kan föreställa dig. Thomas Erikson, författare till succéböckerna Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater, vet vad han talar om. Själv har han varit både chef och anställd och i sin roll som ledarskapsutvecklare har han mött alla typer av chefer.

I mördarens skugga
Samuel Karlsson

Det här är den andra delen i serien om polisinspektör Jessica Jackson, en serie som bjuder på högoktanig spänning i country noir-stil. 

Ett högt pris
Donna Leon

Donna Leons tjugonde Brunetti-deckare är här! Jakten på gärningsmannen leder som alltid in i det mytomspunna Venedigs mörkaste vrår.

Paris försvunna döttrar
Pam Jenoff

En slump leder Grace Healy rakt in i hjärtat i ett av de kvinnliga spionnätverken under andra världskriget. En hyllad roman om ofattbart mod, systerskap och förmågan att överleva även de värsta tänkbara förhållanden.

Härlighet varar längst
Lauren Weisberger

Härlighet varar längst är det hysteriskt roliga och vassa tillskottet till boksuccén och storfilmen Djävulen bär Prada och dess uppföljare Hämnden bär Prada.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se