SVENSKA NYHETER JUNI

En sommar i Devon
Lucy Diamond

En varm feelgoodroman med alla klassiska Diamond-ingredienser: familjetrubbel, kärlek och underbara miljöer.

Bokcirkeln vid världens ände
Frida Skybäck

En charmig och hoppfull historia om hur kärlek, vänskap och en bokcirkel kan läka gamla sår och hjälpa någon att börja om på nytt.

Nio främlingar
Liane Moriarty

Nio främlingar anländer till Tranquillum House för att njuta och ta det lugnt men inser att de omöjligt kan klara de okonventionella utmaningar de ställs inför utan varandras hjälp. En roman om vad människor är beredda att göra för att läka, försonas och nå sina drömmar.

Hälsa på recept
Anders Hansen & CJ Sundberg

Dagens forskning visar tydligt att regelbunden träning är en mirakelkur som inte bara gör att du går ner i vikt och får bättre kondition och styrka. Läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundberg presenterar allt du behöver veta om den senaste vetenskapen kring träning och hälsa.

Turisten
Olséni & Hansen

En humoristisk deckare med opålitliga pensionärer, en korrupt kyrkoherde och landets lataste polis. Den femte och fristående delen i den humoristiska deckarserien Mord i Falsterbo. Vi får återigen möta alla härliga karaktärer från de tidigare böckerna i serien. 

X sätt att dö
Stefan Ahnhem

Den femte boken i succéserien om Fabian Risk. I den tidiga sommarkvällen lägger en gummibåt ut från bryggan i Råå hamn. Ombord sitter en man med ett svärd fastspänt på ryggen. Hans uppdrag har tärningen dikterat: En människa ska dö. Vem vet inte ens mannen själv.  I ”X sätt att dö” får vi äntligen följa den slutgiltiga jakten på tärningsmannen.

Berättelser om Jack Reacher
Lee Child

Tolv spännande historier i en adrenalinfylld samling. Vi börjar i en håla i Maine, där Reacher blir vittne till en väskstöld men ser mycket mer än ett enkelt brott. I en annan av berättelserna tas läsaren tillbaka till 1989, när Reacher har fått uppdraget att lösa mordet på en ung polis som hittats vid en isolerad skogsväg i Georgia, och vars mördare kanske gömmer sig helt öppet.

Ett enklare liv
Anna Fredriksson

Den efterlängtade fortsättningen på relationsdramat om tre generationer kvinnor på Österlen i Anna Fredrikssons älskade serie Pensionat Pomona. 

Henrys hemlighet
Kristina Ohlsson

Advokaten Martin Benner älskar antikviteter. När hans vän Henry dör, blir han erbjuden att överta Henrys andel i en antikhandel i New York. Men lyckan blir kortvarig. Martin blir uppsökt av en man som hävdar att Henry blev mördad. Samtidigt märker Martin att han är övervakad. Snart tvingas Martin in i en febrig jakt på sanningen om Henry. En fristående fortsättning på romanerna Lotus blues och Mios blues.

Knutby
Jonas Bonnier

Jonas Bonnier har skrivit en verklighetsnära roman om händelserna i Knutby och om hur det är möjligt att skapa en parallell verklighet baserat på tro, hopp och kärlek, som till slut tjänar helt andra syften.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se