SVENSKA NYHETER JANUARI

Camino Island
John Grisham

Ett ovärderligt originalmanuskript stjäls från ett bibliotek. Bruce Cable, som äger en populär bokhandel på Camino Island, är misstänkt. Författaren Mercer Mann lovas en rundlig ersättning om hon kan ta reda på vad Bruce Cable döljer men uppdraget går inte som planerat.

Kritgubben
C.J. Tudor

Det börjar 1986. Den 12-årige Eddie träffar mr Halloran – Kritgubben. Han ger Eddie idén med kritfigurerna: ett sätt att skicka hemliga meddelanden. Det var roligt ända till att kritfigurerna ledde till en död kropp. Trettio år senare kommer plötsligt ett kuvert med en krita och en kritfigur.

Stormsystern
Lucinda Riley

När Ally D'Aplièse nås av nyheten om sin fars död skyndar tillbaka till sitt barndomshem, där hon och hennes fem systrar - alla adopterade som nyfödda - växte upp. När systrarna samlats tilldelas de alla varsin ledtråd som ska leda dem i sökandet efter sina ursprung. 

Vit krypta
Mariette Lindstein

En thriller om sekter med osynliga nätverk, frihetsberövande, maktlöshet och manipulation – och om en syskonkärlek som är starkare än allt.

Det sitter i huvudet
Michael Södermalm

Det sitter i huvudet handlar om viljan som drivkraft och visar hur du stärker dig mentalt för att må och prestera ännu bättre. Den går igenom hur du vidgar din trygghetszon, bemästrar din rädsla och skapar självförtroende för att lyckas.

Kejsaren
Buthler & Öhrlund

Livet börjar äntligen att arta sig igen för psykopaten Christopher Silfverbielke. Han har lyckats att ta sig från tillvaron som gigolo till en äldre amerikansk mångmiljonärska. Men han behöver fortfarande pengar och genomför därför sin mest ondskefulla idé hittills.

Förälskad i trubbel
Sarah Title

När hans kärlek för hennes gamla hemstad är stark och hon bara vill komma därifrån, är deras romans då dömd att misslyckas?

Vägen till London
Alix Rickloff

Efter ett ödesdigert misstag tvingas Lucy Stanhope lämna sitt bekväma liv i Singapore och resa tillbaka till England. I ett grått och krigshärjat England, där hon inte har varit sedan hon var barn, ska hon bo hos sin moster på det gamla godset Nanreath Hall. Kontrasten blir en chock. 

Aldrig mer
Sara Larsson

Tre människor och tre öden vävs samman i denna högaktuella roman om kvinnor som utnyttjas i prostitution i Sverige och Europa.

Flickan med sju namn
Hyeonseo Lee

Hyeonseo Lee växte upp i det slutna Nordkorea. Efter 90-talets hungersnöd började hon tvivla på regimens propaganda och som sjuttonåring flydde hon till Kina. Tolv år senare återvände Hyeonseo för att smuggla ut sin mor och bror.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se