SVENSKA NYHETER JANUARI

Gömstället
Nora Roberts

Caitlyn Sullivan försvann när hon lekte kurragömma i det stora huset vid Big Sur. Flera år senare är det dags för Caitlyn att återta sitt liv och övervinna traumat som påverkat henne. Vad hon inte vet är att det såddes två frön den där natten för så länge sedan – ett av kärlek och ett av hämnd.

Innan mörkret faller
Peter Robinson

Ett av Alan Banks tidigare mordfall gör en obehaglig återkomst när man hittar hemliga videoinspelningar, som efter teknisk genomgång kullkastar alla tidigare teorier om mordet.

Knappt en droppe blod
Carin Hjulström

I den fristående andra delen i Carin Hjulströms cosy crime-serie ”Säbyholms gröna fingrar”. möter vi ond bråd död i slottsmiljö.

Barnen i Auschwitz
Otto B. Kraus

Gripande och uppmärksammad skildring av de 500 judiska barn som levde i det tjeckiska familjelägret i Auschwitz-Birkenau mellan september 1943 och juni 1944.

Mellan raderna
Johanna Schreiber

första delen i en ny serie som utspelar sig i bokförlagsvärlden. Med Johanna Schreibers vassa humor och träffande samtidsblick får vi följa människorna kring Schantz förlag

Löparen
Gustafson & Kant

Den sjätte boken i den populära Singöserien.

Central Park
Guillaume Musso

Alice och Gabriel vaknar i Central Park på en bänk, fastlåsta i varandra med handbojor. De kan inte minnas att de någonsin träffats. Kvällen innan var Alice hemma i Paris och Gabriel spelade piano på en bar i Dublin. Hur hamnade de här? Vems är blodet på Alices blus? Varför saknas det en patron i hennes tjänstevapen? Alice och Gabriel har inget annat val än att söka efter svaren tillsammans.

Vi var unga och modiga
Hazel Gaynor

Vi var unga och modiga är baserad på en verklig händelse om en egendomlig grupp  människor som tvingas kämpa för sina liv och om de livsomvälvande band som knyts mellan dem i utkanten av ett fruktansvärt krig.

Om du vill ha mig
Katrine Wessel

Om du vill ha mig är den andra delen om familjen Winther, berättelsen om en dynasti i 1800-talets Trondheim.

Amy Snow
Tracy Rees

Året är 1831 när Aurelia hittar ett övergivet spädbarn i snön. Hon tar med sig barnet hem och döper henne till Amy Snow. För Aurelia är Amy som en syster. En vänskap som abrupt tar slut när Aurelia dör, endast 23 år gammal, och godsägaren skickar Amy på porten. Men Amy får ett brev från Aurelia, där hon avslöjar att hon burit på en hemlighet. Från graven skickar hon Amy på en skattjakt som bara Amy kan följa mot en livsomvälvande upptäckt.

NORDISKA BOKGROSSISTEN Metallvägen 31  195 72 Rosersberg Besöksadress: Metallvägen 31  Tel: 08-128 38 602  E-post: kundservice@bokgrossisten.se